AKTUELNOSTI PLESNE ŠKOLE ARMY DANCE

DA LI STE SPREMNI DA ZAPLEŠETE SA NAMA?

Upis je stalan!

KLIK ZA UPIS!

Već 20 godina sa vama – Plesna škola ARMY DANCE

Sada već davnog 25. decembra 1995. godine, počeli smo sa radom. Bilo je to u Školskom centru veze Vojne akademije. Imali smo kasetofon i jednu kasetu sa plesnom muzikom, dobre drugare, devojke i momke sa plesa, podršku i razumevanje odgovornih ljudi sa Vojne akademije i veliko srce. Svi oni koji su počinjali ovako ili nešto slično znaju kakav je to osećaj i nikad ga ne zaboravljaju.

Iako mnogi nisu verovali da ćemo uspeti, bilo je suprotno. Interesovanje učenika Srednje vojne škole i studenata VA je bilo veliko. Interesovanje devojaka iz Beograda je takođe bilo odgovarajuće. Bili smo jedina škola u kojoj sigurno imate plesnog partnera.

Već četiri meseca kasnije, aprila 1996. godine počeli smo da radimo i u Vojnoj Gimnaziji, a dve godine kasnije i na Vojno tehničkoj akademiji u Žarkovu.

Plesne večeri u Domu vojske i Domu Garde počeli smo da organizujemo već od 1996. godine. Te godine je nastala ideja o obnovi i organizaciji oficirskih balova. Prvi bal smo organizovali 1998. godine u Domu Garde. Ideja nam je bila da naša vojska prihvati balove i organizuje ih zvanično kao što se to radilo do Drugog svetskog rata.

Drago nam je da ta ideja još živi i da su je neke jedinice u vojsci prihvatile, kao što je Četvrta brigada u Vranju. Takođe desetak godina unazad balove organizuje Savez rezervnih vojnih starešina u Čačku. Ove godine je održan oficirski bal i u Nišu.

Obnova oficirskih balova nam je bila i ostala glavni cilj. Nadamo se da smo doprineli direktno i posredno da ta ideja živi i raste.

Sve do 2003. godine naši članovi su većinom bili studenti Vojne akademije i Vojne Gimnazije. Zato se naša škola i zove Army dance.

Naš rad od 2003. godine je sličan kao i u drugim plesnim školama u gradu. Nismo ni najbolji ni najlepši ali se trudimo da se Vi, naši plesači, kod nas osećate najbolje i najlepše.

Cilj našeg rada je da zavolite ples. Naš rad podređujemo tome i učimo vas da otkrijete što više od beskrajne i uzbudljive plesne priče. To znači da ćemo vam pružiti pravu informaciju shodno kvalitetu našeg znanja, ako želite nešto više ili nešto specifično, preporučićemo drugu školu ili klub gde biste mogli da se afirmišete. Preporučićemo vam plesne večeri i mesta gde se možete zabaviti. Sve u cilju da se najbrže i najkraćim putem pridružite sada već velikoj plesnoj zajednici u Beogradu, a i šire. Ne reklamiramo se na način da baš kod nas morate doći i sl… već vas pozivamo da dodjete, da se upoznamo a vi odlučite kada i koliko ćete ostati sa nama.

Zahvalni smo vam na poverenju svih ovih godina, na svakom osmehu i ponekoj ljutnji jer je sigurno bila korisna.

Pozivamo sve naše članove, bivše, sadašnje i buduće da zajedno proslavimo prvih dvadeset godina rada. Prijavite se na www.plesnaskola.rs, ili na FB stranicu Plesna škola Army dance.

Uskoro ćemo vas obavestiti konkretno kada i gde če se proslava održati.

Vidimo se!

Ostavite svoj komentar

KONTAKT I LOKACIJA:

  • BROJ TELEFONA: 064/153-40-81 i 011/6695-342
  • EMAIL ADRESA: armydance@plesnaskola.rs
  • ADRESE:
    • Mije Kovačevića 7b (u studentskom domu Karaburma, kod hale Pionir);
    • Gramsijeva 5a (fitnes studio D&D), Zemun;


POPULARNI TEKSTOVI